Digitaal Sociaal Dossier schakelt een versnelling hoger met overgang naar O365

De transformatie van de klassieke papieren dossiers naar een digitale variant komt in een stroomversnelling door de beschikbaarheid van het Digitaal Sociaal Dossier op O365.
Daar het merendeel van de openbare besturen reeds de kaart van Office365 heeft getrokken, volgt het DSD deze logische evolutie.

Via DSD op O365 zijn de sociale dossiers real time beschikbaar van op elk device, en is er een adaptieve weergave voor mobiele toestellen.
Nu werken op afstand de norm wordt en medewerkers op elke moment over de correcte informatie moeten kunnen beschikken, is de toegang tot data langs deze weg steeds gegarandeerd!

De mogelijkheden van het DSD werden in deze versie nog verder uitgebreid met functies die het voor een gebruiker nog eenvoudiger maken om zijn/haar dossier te beheren.
We denken hierbij aan drag&drop van meerdere documenten met automatische opening tagging-scherm, de archivering-functie om documenten naar een archief-pagina te verplaatsen, de eenvoudige export-functie voor het opstellen van inspectiedossiers of de toegang voor raadsleden tot documenten met een specifieke tag.

Het Ometa framework zorgt voor de automatische dossiercreatie in O365 wanneer er dossiers in de back-office applicatie worden toegevoegd of gewijzigd.
Bij grote papierstromen is ook de integratie met Arco scanning ter beschikking, waardoor gescande documenten via een QR-code in het juiste dossier en de betreffende rubriek worden afgeleverd.

Het DSD op O365 is dus een onontbeerlijk hulpmiddel bij de overgang naar een digitale werking binnen het bestuur.
Daarnaast zal het DSD blijven Innoveren (we denken hierbij bv. aan een connectie met MS Teams) om de gebruikers maximaal te ondersteunen in hun dagelijkse werking.

Wenst u meer informatie over de werking van het DSD, aarzel dan niet om contact te nemen met Isabelle Dehond via Isabelle.Dehond@Cipalschaubroeck.
Bij onze partner Ometa kan u terecht bij Luc Deleu via Luc.Deleu@Ometa.net.

Jobs

.NET Developer

Apply See all vacancies

Stay informed

Subscribe to our newsletter and stay up to date about the latest news, careers and framework releases!